Blogarkiv../../../Arkiv.html

'Samtaler om kunst' med Kai-Uwe Bergmann


Bor til daglig i New York og er leder af forretningsudviklingsafdelingen i BIG, der arbejder med projekter i over 25 lande. Kai-Uwe arbejder i øjeblikket med et stort projekt omkring beskyttelsen af Manhattans kystlinje samtidig med, at han underviser på University of Florida, New School of Arcitecture i San Diego og University of Virginia.


Som arkitekt og partner i BIG har Kai-Uwe været med til at gennemføre store projekter over hele kloden. I Ebeltoft vil Kai-Uwe både fortælle lidt om sine projekter i BIG, men også mere generelt om, hvordan han arbejder med materialer og arkitektur.


Arrangementet foregår på engelsk. Der er gratis entré og mulighed for at købe en forfriskning.


Bjarke Ingels Group (BIG) har base i København, New York og London, og huser både arkitekter, designere, urbanister, landskabsdesignere, interiør- og produktdesignere og opfindere.

BIG er involveret i mange projekter i både Europa, Nordamerika, Asien og Mellemøsten. BIGs arkitektur bygger på omhyggelige analyser af hvordan det nutidige liv konstant udvikler og ændrer sig. BIG har gennem tiden vundet et utal af internationale priser for deres innovative arkitektoniske løsninger.Spændende foredrag - tilsidst så og hørte vi om “boligerne på Mars” år 2117, VILDT!!!